Известие

Collapse
No announcement yet.

Сбъдната мечта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Това си е чисто за смяна!Който има,да су признава!
    Интересното е че лявата си е като нова......
    92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
    95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
    90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
    00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

честито колега да си я караш със здраве и мноооо емоции

П.С.Ама добре си въртиме колите във форума/така трябва/,Питбула купи мойта бивша белисима,пък ти неговата
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        честито колега да си я караш със здраве и мноооо емоции

П.С.Ама добре си въртиме колите във форума/така трябва/,Питбула купи мойта бивша белисима,пък ти неговата
        Мерси ама и тебе те нямаше в Екстриима като я карах за оглед, беше нещо болен. Иначе да въртим си ги но тя твоята отиде при бащата на Тони, той си кара кораб (164)

Comment

тая чашка дали ще стане от 164, че в момента пазара една за части ако става като я взема направо ти я пращам
          EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
          Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
          Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщение
            тая чашка дали ще стане от 164, че в момента пазара една за части ако става като я взема направо ти я пращам
            Лагери, чашки и маншони на 33 и на 164 са абсолютно идентични, което си е предимство, защото 164 се произвежда до 97 г.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от pitbull Покажи съобщение
              Ами ще съм ти много благодарен

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
              Лагери, чашки и маншони на 33 и на 164 са абсолютно идентични, което си е предимство, защото 164 се произвежда до 97 г.
              Ето и ти се включи това очаквах

Comment

Колеги ще помоля някой ако има снимка на колата си отдолу и по точно пърта на скоростния лост където влиза в купето

Comment

Колеги,
                  давайте мнения по въпроса ми моля ви!!!

Значи в големите студове баща ми една сутрин забелязал че под 33-ката има някаква локва. Излезнах ор работа специално заради това отидох отключих я отворих капака и веднага отвих капачката на антифриза и вътре нищо само капки.........обадих се на Боби 33 и тои ме успокои че или е някой маркуч или най-много тапа на двигателя да е избила. Ядосех се на мръсницата хлопнах капака и и реших да изчакам заплата..... Преди малко слизам при нея с идеята да разкача казанчето поне да го измия така и така колата няма антифриз в нея.......започнах да развивам рапидките но ми се опря едната скоба и раздрусан казанчето и чудо то пълно.......е.аси филма. Запених се от яд сядам вътре( не е палена от поне 3 седмици) бръм запали( чесно казано се учудих ) оставих я да работи отвих отново капачката на антифриза и се надявах да видя че от маркуча който връща антифриза обратно горе в казанчето ще тече но не течеше ( нз дали трябва да е отворил термостата за да тече) светих с фенерчето под нея за да видя да не тече от някъде.......нищо не видях. колата поработи няколко минути и я изгасих и нз какво ме накара да натисна съединителя и тои падна на земята все еднос е откачил буквално без никакво съпротивление.........като си вдигна крака от него се вдига педала.....е сега вее се туширах..... кажете нещо което да ми даде надежда........баси ужаса..............

Предишната ми 33-ка почти нищо не ми е правила а аз я считах за проблемна кола е.аси........ тази направо не ме оставя да ис е порадвам..........все в бокса лежи мен ми ми е ясно че хубаво никой не продава ама тва е ............ почвам да си мисля какво ли ще е следващото. Само не мога да разбера всички 16V ли са така?

Баси сбъднатата мечта, по скоро е кошмар..........

Comment

Споко ще свикнеш колкото по-рано толкова по- добре-после даже и впечатление няма да ти прави!Даже понякога си мисля че 33 ката изгражда един вид характер на притежателя си естествено към по-добро!Не се подавай на паника и смесени чуства!В даден момент ще се радваш!

Comment

Първоначално публикувано от RUSEV-BGR Покажи съобщение
                      Споко ще свикнеш колкото по-рано толкова по- добре-после даже и впечатление няма да ти прави!Даже понякога си мисля че 33 ката изгражда един вид характер на притежателя си естествено към по-добро!Не се подавай на паника и смесени чуства!В даден момент ще се радваш!
                      Ти предната ми 33-ка предполагам я помниш.... баси цветето беше и нищо сериозно не се е случвало с тази подозирам че сериозното предстои

Comment

По проблема, я виж спирачна течност в казанчето има ли? Ако няма, налей и припомпи сайдинителя многократно да видиш дали ще се вдигне. Той педала се връща понеже има една пружина която му помага(моята ми падна в караката преди време и сега карам без нея).

Като цяло съмненията ми са 2.
                        1. Помпа на съединителя(горна или долна) тук е ясно предполагам как се процедира.
                        2. Понеже каза, че е имало локва отдолу. Дали тази локва не е била спирачна течност. Ако се е сцепила някоя тръба и ти е изтекла течността, най-вероятно от това ти и потъва съединителя без усилие. Ако наистина нямаш течност(както писах по-горе) налей, намери някой да натиска спирачката, а ти гледай отдолу от коя тръба ще избие. После сменяш тръбата, обезвъздушаваш спирачките и помпиш съединителя да се вдигне(не си спомням нашите имаха ли пробка за обезвъздушаване на едната помпа) и си готов.

П.С. Търпя критики относно поста си, може и да бъркам някъде.

Comment

Първоначално публикувано от McNicko Покажи съобщение
                          По проблема, я виж спирачна течност в казанчето има ли? Ако няма, налей и припомпи сайдинителя многократно да видиш дали ще се вдигне. Той педала се връща понеже има една пружина която му помага(моята ми падна в караката преди време и сега карам без нея).

Като цяло съмненията ми са 2.
                          1. Помпа на съединителя(горна или долна) тук е ясно предполагам как се процедира.
                          2. Понеже каза, че е имало локва отдолу. Дали тази локва не е била спирачна течност. Ако се е сцепила някоя тръба и ти е изтекла течността, най-вероятно от това ти и потъва съединителя без усилие. Ако наистина нямаш течност(както писах по-горе) налей, намери някой да натиска спирачката, а ти гледай отдолу от коя тръба ще избие. После сменяш тръбата, обезвъздушаваш спирачките и помпиш съединителя да се вдигне(не си спомням нашите имаха ли пробка за обезвъздушаване на едната помпа) и си готов.

П.С. Търпя критики относно поста си, може и да бъркам някъде.
                          Пропуснах да напиша че си има течност спирачна......иначе и аз за написаното търпя критики защото нищо не разбирам

Comment

Странна работа, най-вероятно някоя от помпите се е предала... Ако можеш да ги огледаш дали са протекли...

Comment

Малко да събудя темата,

Намерих чашки за макферсоните отпред ама са от 1-ва серия дали ще имам проблеми с това? чашките са идентични просто са лява и дясна. и един малко тъп въпрос кажете това 100% ли да долни чашки защото ги взех разглобени и човека вече не помнеше.......изглеждат същите, а моета едва ли ще изтърпи едно разглабяне за проба.

Другото което е Тони от който купих колата по подари с нея нови предни тампони за макферсоните които също били от първа серия дали ще имам проблеми с тях?
                              Attached Files

Comment

чашките изглеждат еднакви
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X